Wie ben ik


Marion Woltjer

 

 

 

 

Marion Woltjer

 

 

 

 

Ik ben in Groningen opgegroeid en heb me 25 jaar geleden in het midden van het land gesetteld. In mijn vroege arbeidzame jaren werkte ik in een verpleeghuis voor mensen met Dementie en bij de wijkverpleging. Iets ouder geworden heb ik Algemeen Maatschappelijk Werk gestudeerd en ben daar ook enige jaren in werkzaam geweest. In 2014 rondde ik een opleiding tot (wandelend) coach af. Toen een uitstap naar Slachtofferhulp en uiteindelijk bij Proxima Terminale Zorg Thuis & Hospice  15 jaar werkzaam geweest als coördinator. Voor beide organisatie heb ik de introductietrainingen en vele scholingsdagen, voor met name vrijwilligers, georganiseerd en gegeven. Inmiddels  nu al ruim 20 jaar ervaring. In 2013 deed ik een opleiding tot trainer aan "het Balkon" om dit formeel te maken.

Als zzp'er heb ik mij verbonden aan de VPTZ Academie (Vrijwilliger Palliatieve Terminale Zorg)